EMS TRAINING MET WAV-E

WAV-E STUDIOS#FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKEN MET EMS TRAINING

EMS TRAINING MET WAV-E

WAV-E STUDIOS #FITIN15MINUTEN
KENNISMAKINGSTRAINING

WAAROM EMS TRAINING MET WAV-E?

Omdat je snel resultaat wilt! EMS trainingen zijn zeer effectief en zorgen er in een korte tijd voor dat jij resultaten behaalt! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden. Zelfs wanneer je last hebt van reumatische klachten. EMS training staat voor Electric Muscle Stimulation, een revolutionaire techniek waarmee je alle spiergroepen tegelijkertijd traint. Deze vorm van training is veel effectiever dan bijvoorbeeld een gewone fitness training met gewichten.

De EMS techniek stimuleert spieren tot diep in de spiervezels, veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen en trainingen met gewichten. Bovendien is deze vorm van sporten veel minder belastend voor pezen en gewrichten. Afvallen en sterker worden gaat met EMS trainingen sneller, terwijl de kans op overbelasting veel minder is. EMS training is daarom ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten. In alle Wav-e Studios in Nederland bieden we EMS training aan.

HOE FUNCTIONEERT EMS TRAINING MET WAV-E?

Het Wav-e systeem is een geïntegreerde en complete set van componenten om een dynamische EMS training te kunnen bieden voor privé gebruik, personal trainers en sportscholen. Deze visie is geïnspireerd en gerealiseerd door één enkel woord: VRIJHEID. Het Wav-e systeem maakt gebruik van een unieke implementatie door het gebruik van een directe impuls en niet op het traditionele voltage gebaseerde elektrostimulatie. Op deze manier wordt in theorie de ideale golf van impulsen geproduceerd op het gebied van EMS training.

WIST JE DAT?

Met Wav-e training er ook heel veel mogelijk is op het gebied van REUMA, OEDEEM, MS, FIBROMYALGIE, HERNIA, ARTROSE en nog veel meer andere medische klachten. Omdat je niet met gewichten traint is de belasting van je pezen en gewrichten veel minder. je kunt hier veel wetenschappelijk onderzoek over vinden. Maar de beste manier is om het een keer te proberen. Bij Wav-e Studios kun je altijd een afspraak maken voor een gratis kennismakingstraining. 

AFSLANKEN MET DE WAV-E EMS TRAINING

//Verlaag je vetpercentage en verminder cellulite

Het Wav-e EMS toningsprogramma biedt de allernieuwste behandel techniek op het gebied van afslanken – figuurverbetering – spier opbouw en verminderen van cellulite. De speciaal ontwikkelde Power Suit van Wav-e bestaat uit 22 segmenten, welke je samen met je personal trainer geheel op maat kan instellen. Hierdoor is het mogelijk om zelf aan te geven welke spiergroepen extra aandacht verdienen of welke probleemzones je wilt aanpakken. Je komt niet alleen op het juiste gewicht door vet te verbranden, maar je brengt jouw lichaam ook weer in topvorm! De accent gebieden worden meer uitgedaagd tijdens de ESM training en zullen een strakkere vorm krijgen.

Afvallen alleen is niet voldoende voor een mooi en strak lijf. Daar hoort ook wat spiermassa bij en die krijg je alleen als je specifieke gebieden doelgericht traint. Ga jij voor mooie strakke billen en benen, een slanke taille of allebei?

SPIEROPBOUW MET DE WAV-E EMS TRAINING

//ESM training Brengt je lichaam in topvorm!

Steeds vaker realiseren we ons dat alleen afvallen niet voldoende is. Een minstens zo belangrijk aspect is om ook voldoende spieren te trainen in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar je bij intensieve cardiotraining slechts een aantal calorieën op die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename in spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de training, maar ook gedurende de tijd daarna. Daarnaast groei je ook in kracht deze groei komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% aan groei (bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-e EMS training voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainingsintensiteit. Hierdoor is je training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

PREVENTIE RUGKLACHTEN DANKZIJ WAV-E

//Rug- en buikspieren sterk en stabiel houden

85% van de mensen heeft, of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug- en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten. Eén keer per week een training volgen met de Wav-e zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten.

AFSLANKEN MET DE WAV-E EMS TRAINING

//Verlaag je vetpercentage en verminder cellulite

Het Wav-e EMS toningsprogramma biedt de allernieuwste behandel techniek op het gebied van afslanken – figuurverbetering – spier opbouw en verminderen van cellulite. Het Power Suit van Wav-e bestaat uit 22 segmenten, welke je samen met je personal trainer geheel op maat kan instellen. Hierdoor is het mogelijk om zelf aan te geven welke spiergroepen extra aandacht verdienen of welke probleemzones je wilt aanpakken. Hierdoor kom je niet alleen op het juiste gewicht, maar breng je jouw lichaam ook weer in topvorm! Ga jij voor mooie strakke billen en benen, een slanke taille of allebei?

SPIEROPBOUW MET DE WAV-E EMS TRAINING

//EMS training: je lichaam in topvorm!

Een steeds bekender fenomeen bij het afvalproces is het trainen van de spiermassa in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar je bij intensieve cardiotraining slechts een aantal calorieën op die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename in spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de training, maar ook gedurende de weken daarna. Daarnaast groei je ook in kracht deze groei komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% aan groei (bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-e EMS training voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainingsintensiteit. Hierdoor is je training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

PREVENTIE RUGKLACHTEN DANKZIJ WAV-E

//Rug- en buikspieren sterk en stabiel houden

85% van de mensen heeft, of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug- en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten. Eén keer per week een training volgen met de Wav-e zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten.

WAT IS JOUW DOEL?

Wij helpen je graag verder.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-estudios © 2020
Website door: Websitexperts