WERKEN BIJ WAV-E STUDIOS

JOIN THE WAV-E TEAM

Binnen onze vestigingen zijn wij op zoek naar personeel met een sport achtergrond. Ervaring met EMS is fijn, maar indien dit niet zo is, geen probleem. Er zijn mogelijkheden om zowel intern als extern opgeleid te worden. Haal je er voldoening uit om mensen te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl? Raken mensen gemotiveerd door jouw enthousiasme en vind je het niet erg om in de avond tot uiterlijk 21.00 uur te werken en op zaterdag tot uiterlijk 14.00 uur? Dan zoeken wij jou!

Een personal trainer/ coach bij Wav-e Studios kan in no-time een klant analyseren en weet precies welke behandeling het beste bij hem of haar past. Met jouw commerciële talent en een tikkeltje lef weet jij elke potentiële klant te overtuigen van de kracht van Wav-e!

OPENSTAANDE VACATURES BIJ WAV-E STUDIOS EN WAV-E FOR LADIES

// Onderstaande vestiging(en) hebben op dit moment een vacature openstaan. Klik op de vacature voor meer informatie en om te solliciteren.

WAV-E STUDIOS WIJCHEN /NIJMEGEN

Personal trainer/ coach 10-15 uur per week

WAV-E STUDIOS EINDHOVEN 

  1. Personal trainer, coach 10-15 uur p.w.

WAV-E STUDIOS LEEUWAREN 

1. Personal Trainer, coach

WAV-E FOR LADIES BARENDRECHT / RIDDERKERK
Wij zijn per direct op zoek naar een sportieve, zelfstandige en enthousiaste medewerkster voor de locaties Barendrecht en Ridderkerk. Het aantal uren is tussen de 8 en 16 uur per week.

Wil je een open sollicitatie versturen? Vul hieronder je gegevens in en klik op indienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

VRAAG JOUW GRATIS EMS KENNISMAKINGS- BEHANDELING AAN!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS BEHANDELING via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS BEHANDELING

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Wav-estudios © 2021

Website door: Websitexperts