Vactures

Wav-e Studios #FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSBEHANDELING/ TRAINING

Vactures

Wav-e Studios #FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSBEHANDELING/ TRAINING

Wav-e Studios zoekt jou!

Wav-e Studios opent regelmatig een nieuwe vestiging waardoor wij continu op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste en gemotiveerde instructeurs voor onze vestigingen.

Een personal trainer bij Wav-e Studios kan in no-time een klant analyseren en weet precies welke training het beste bij hem of haar past. Met jouw commerciële talent en een tikkeltje lef weet jij elke potentiele klant te overtuigen van de kracht van Wav-e!

OPENSTAANDE VACATURES BIJ WAV-E STUDIOS EN WAV-E FOR LADIES

Binnen onze vestigingen zijn wij op zoek naar personeel met een sport achtergrond. Ervaring met EMS is fijn, maar indien dit niet zo is, geen probleem. Er zijn mogelijkheden om zowel intern als extern opgeleid te worden. Haal je er voldoening uit om mensen te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl? Raken mensen gemotiveerd door jouw enthousiasme en vind je het niet erg om in de avond tot uiterlijk 21.00 uur te werken en op zaterdag tot uiterlijk 14.00 uur? Dan zoeken wij jou!

Wav-e for Ladies Ridderkerk
Wij zijn per direct op zoek naar een sportieve, zelfstandige en enthousiaste medewerkster voor Wav-e for Ladies Ridderkerk voor de maandag en donderdag avond van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag ochtend van 9:00 tot 13:00 uur.  Je dient tevens ook bereid te zijn om ingezet te worden in onze vestiging in Barendrecht. Het aantal uren zal tussen 8-25 uur per week zijn.

Wav-e Studios Nijmegen/Wijchen zoekt trainer 10-25 uur per week
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die ons team wilt versterken. Het betreft meerdere diensten doordeweeks, en zaterdagochtend. 

Vul hieronder je gegevens in en klik op indienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

VRAAG JOUW GRATIS EMS KENNISMAKINGSTRAINING AAN!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-estudios © 2020
Website door: Websitexperts