Onze lopende acties

Werken aan je doelen was nog nooit zo leuk!

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Bring a friend

Samen sporten is nu nog leuker door onze Bring a Friend voucher!

Maak jij een vriend(in), kennis of bekende lid (en heb jij de ingevulde voucher bij ons afgegeven voordat hij/zij lid wordt), dan kan jij kiezen uit een van onze Wav-e cadeaus, zoals bijvoorbeeld 1 periode gratis trainen, het BellyAttack pakket, 1 zak proteïne incl. voedingsadvies en nog veel meer andere leuke cadeaus.

*Vraag onze personal coaches naar de actievoorwaarden.

Bedrijfsfitness

SPORTEN MET KORTING

Bij Wav-e Studios geloven wij dat gezonde en gelukkige werknemers de basis zijn voor een succesvol bedrijf. Daarom bieden wij bedrijfsfitness aan om jou en je collega’s te helpen fit en gezond te blijven, terwijl jullie tegelijkertijd ook nog eens flink kunnen besparen op de kosten van de training.

Wav-e Studios heeft de handen ineen geslagen met een aantal Bedrijfsfitness aanbieders. Is jouw werkgever aangesloten bij een van onderstaande bedrijfsfitness aanbieders? Lucky you!

Door je aan te melden via jouw werkgever, kun je heel voordelig gebruik maken van de EMS behandelingen in een van onze vestigingen.

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND – HIGH FIVE FITNESS NETWORK – BEN VITAAL – ODS – HOLLAND FIT

*Vraag onze personal coaches naar de actievoorwaarden.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.