Jouw gekozen doelstelling is

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Rugklachten verminderen

Heb je last van rugklachten en ben je op zoek naar een effectieve manier om deze te verminderen? Dan kan Wav-e EMS-training je helpen om je rug te versterken en pijn te verminderen.

Als je last hebt van rugklachten, dan komt dit vaak door stress, weinig beweging, een zittend beroep of een verkeerde houding. Het is dan ook raadzaam om de rugspieren sterk en stabiel te houden, evenals de buikspieren die vaak een belangrijke rol spelen bij rugklachten.

De EMS-technologie van Wav-e activeert de spieren diep in je rug en verhoogt de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het verlichten van rugpijn. Hierdoor kunnen wij ook specifiek aandacht geven aan de diepliggende en kleine rugspieren, welke vaak moeilijk te bereiken zijn. Door het versterken van de spieren in je rug, zal je lichaam in staat zijn om beter om te gaan met dagelijkse activiteiten en zullen de pijn en ongemakken geleidelijk aan verminderen.

Wav-e EMS-training is een veilige en gemakkelijke manier om aan je rug te werken. Het is een totale lichaamstraining die alle spiergroepen activeert, waardoor je algehele kracht en uithoudingsvermogen verbeterd. Dit kan ook helpen om rugklachten in de toekomst te voorkomen.

Maar wat nog belangrijker is, is dat het werken aan je ruggezondheid je in staat stelt om meer uit het leven te halen. Het vermindert pijn en ongemakken en geeft je de vrijheid om te genieten van activiteiten die je misschien hebt moeten opgeven vanwege rugproblemen.

Wacht niet langer en plan jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE Wav-e  EMS training in bij een van onze studios en pak jouw rugklachten aan met Wav-e EMS-training en verbeter je algehele gezondheid en welzijn.

Ontdek de kracht van Wav-e en geef jezelf de rugondersteuning die je verdient.

Bekijk hieronder de resultaten van onze klanten

Ondanks fysieke belemmeringen een manier gevonden om te sporten.
Een goed gevoel geeft dat.
Frank Sanders

Ik kwam voor mijn rugklachten, na het constateren van een hernia, bij Wav-e terecht met als doel mijn rugspieren sterker te maken. Na een duidelijke intake kon ik beginnen, 1x per week trainen.
Nu, 3 maanden later, gaat het beter met mijn rug en ben ik ook nog eens 7 kg lichter 😃
Ik ben heel blij met deze manier van sporten!
Hanny

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.