Jouw gekozen doelstelling is

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

In shape komen

Ben je klaar om in shape te komen en jezelf een boost te geven? Dan is het toningsprogramma van Wav-e echt iets voor jou!  Het programma biedt jou de allernieuwste techniek op het gebied van afslanken, figuurverbetering, spiertoning en het verminderen van cellulite.

Tijdens de training/behandeling  worden er niet alleen meerdere spiergroepen tegelijkertijd geactiveerd maar wordt er tussentijds een diepere masserende stimulatie gegeven, waardoor de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd en de huidstructuur zichtbaar wordt verbeterd.

Het programma zorgt er dan ook voor dat je niet alleen tijdens jouw training/behandeling, maar ook gedurende de weken erna meer calorieën zult verbranden. Ben jij resultaatgericht? Kies dan voor ons Resultaat of Optimaal abonnement.

Benieuwd wat het trainen met EMS voor jouw kan doen? Plan via onderstaande button dan snel jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE EMS training in bij een van onze Studios.

Bekijk hieronder de resultaten van onze klanten

Jolanda

Jolanda

Ik ging van maat L naar S.

De klachten in mijn nek & schouders zijn weg, mijn huid voelt strakker aan en ik voel me veel fitter.

 Unknown

Unknown

In slechts 4 maanden tijd ben ik van maat M naar XS gegaan.

Ik voel me fitter en ga na elke les met een voldaan gevoel naar huis. Ze geven super goede begeleiding. Kortom, ik ben 100% blij met Wav-e.

Reshmir

Reshmir

Ik ben gestart in juni met maat L. In november zat in een maat S. Ik voel me fitter, energieker en strakker.

En dat alles in slechts 15 minuten, met prima begeleiding en het is altijd lachen.

Brenda

Brenda

In december 2019 ben ik gestart bij Wav-e Studios. Eerst heb ik een proefles genomen en ik was meteen erg enthousiast. Ik wilde beginnen met sporten omdat ik een traject in zou gaan voor een maagverkleining. Mijn startgewicht was 135 kilo en ik ben inmiddels 30 kilo kwijt door te lijnen en te bewegen. 💪 Ik voel me actiever en prettiger.😁 Door Wav-e vind ik het sporten weer leuk en het is maar 15 minuten per keer! Ook zijn er goede trainers die allemaal stuk voor stuk rekening met je houden, wat heel fijn is omdat ik bijkomende klachten heb zoals astma en een hoge bloeddruk.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.