Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e Studios Leeuwarden Centrum

Nieuwe Oosterstraat 13
8911 KM Leeuwarden

058 – 202 30 10

Follow us online!

BINNENKIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING 

Ontdek de unieke Wav-e EMS trainingen bij Wav-e Studios Leeuwarden en kies jouw ideale locatie: het bruisende centrum of het sfeervolle Nylan! Ben je de standaard workouts zat of vind je het lastig om weer in beweging te komen? Misschien ben je toe aan iets nieuws of heb je te maken met (medische) klachten en heb je al van alles geprobeerd. Dan is onze Wav-e EMS training perfect voor jou!

Waar wacht je nog op? Grijp deze bijzondere kans en boek nu jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining via onze online agenda! Het is eenvoudig en snel, en je zult versteld staan van de snelheid waarmee je resultaten behaalt.

We beloven dat je het geweldig zult vinden, en wie weet raak je zo enthousiast dat je nooit meer anders wilt trainen.

Bij Wav-e Studios Leeuwarden kijken we er naar uit om jou te ontmoeten, of je nu kiest voor onze centrumlocatie of het charmante Nylan. Samen gaan we werken aan jouw doelen en genieten van een onvergetelijke tijd. Maak kennis met ons en ervaar het verschil dat Wav-e EMS training kan maken.

EMS BEHANDELINGEN BIJ WAV-E LEEUWARDEN

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Samen met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde personal trainers halen we altijd het hoogste resultaat met een doelmatige EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Leeuwarden. Tijdens de training maken we geen gebruik van gewichten, aangezien de Wav-e het werk doet. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in tegenstelling tot de klassieke fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een significant resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De personal trainers bij Wav-e in Leeuwarden onderzoeken de behoefte van iedere afzonderlijke klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen. Samen kijken we hoe je het meest optimale resultaat met EMS training gaat behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS LEEUWARDEN CENTRUM

In eerste instantie was ik sceptisch over het behalen van resultaat in 15 minuten trainen per week. Ik heb al jaren beenklachten (overgehouden van een oude hernia- die ervoor zorgde dat ik mijn linkerbeen niet goed meekrijg). Ik heb al diverse behandelingen en trainingen gevolgd, die allemaal wel iets verbetering hebben gebracht maar het laatste stukje wilde maar niet. Ik had zelf al ervaren dat ik de diepere spieren niet op eigen kracht zou kunnen aanspreken of trainen. Na wat zoekwerk op internet toch maar eens een afspraak gemaakt voor een proefles. Ik had geen idee hoe de training eruit zou zien en of het in mijn geval zou werken. Tijdens de proefles voelde ik spieren bewegen die ik erg lang niet gevoeld had. Ik moest wel even wennen aan de kracht van de impulsen, maar heb het wel als prettig ervaren. Vandaag ben ik voor de 6e keer geweest en ik ben erg tevreden met het resultaat dat ik nu al bereikt heb. Ik loop veel beter, heb meer balans en meer kracht in mijn benen. Ik ben blij dat ik mijn scepsis heb overwonnen en toch ben gegaan. Dank aan alle trainers van    Wav-e.

Wies de Jong

Je moet dit echt een keer ervaren. Het klinkt simpel.. 15 minuten, maar je lichaam wordt echt aan het werk gezet. Na 15 minuten ervaar ik meer energie dan met een een uur sporten en als je ergens last van hebt, worden de oefeningen aangepast. De begeleiding is goed en ze hebben kennis van zaken.

Franciska Aloha

Ik ben zeer blij dat Wav-e Leeuwarden op mijn pad is gekomen. Vanwege de corona ligt ons bedrijf het hele jaar stil. Doordat ik in november ben begonnen sta ik veel fitter op en heb ik meer energie. Mijn lichaam heeft nu al een heel ander uiterlijk gekregen. Het geeft me een positieve vibe, echt top! Een echte aanrader.

Mirjam Pakes

Vanaf januari kom ik hier wekelijks! Je krijgt erg goede en leuke begeleiding en het kwartiertje is zo voorbij! Een groot pluspunt is dat je zelf de tijden kunt inboeken via de Sportivity agenda. En….het resultaat!! Veel sterkere spieren, geen rugklachten meer en alles is veel strakker!!! Ik blijf hier zeker mee doorgaan!
Esther Kaspersma

Mijn resultaten na 1 maand: Energie van ver onder 0 naar minstens +60 ! 🤩Mijn houding is rechter, ook beweeg ik soepeler. Dit had ik niet verwacht! Nog geen 1 keer een uitvlucht gezocht om niet te gaan. Ik verheug me er iedere keer weer op. Op naar de 2e maand. Ik heb er zin in. 😀

Sonja Schreiber

Top trainers! Geven heldere instructies, zeer aanbevolen.

Reikipraktijk Kinyoubi

Onze openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 09:00 – 18:00 09:00 – 13:30 Gesloten

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon