Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e Studios
Wijchen

Graafseweg 578
6603CL Wijchen

Je kunt bij ons gratis parkeren

024-2024022

Follow us online!

BINNENKIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING IN WIJCHEN

Op zoek naar de beste EMS training in Wijchen? Bij Wav-e EMS Studios bieden wij hoogwaardige EMS trainingen om snel resultaten te behalen. Of je nu wilt afvallen, op zoek bent naar personal training of gewoon je sportroutine wilt vernieuwen, onze Wav-e EMS training is de oplossing voor jou.

Onze 15 minuten full body workouts zijn zeer intensief en staan gelijk aan 3 uur krachttraining. In onze luxe studio bieden wij de perfecte omgeving om het meeste uit je training te halen. Bij Wav-e EMS Studios combineren we geavanceerde technologie met professionele begeleiding, zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

Wacht niet langer en boek nu jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining voor onze Wav-e EMS training in Wijchen via onze handige online agenda. Ontdek zelf hoe gemakkelijk en snel je resultaten zult zien en ervaar de voordelen van Wav-e EMS training.

Bij Wav-e EMS Studios garanderen we niet alleen plezier tijdens de training, maar ook een nieuwe passie voor fitness. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren, wij zijn er om je te begeleiden.

Ervaar de kracht van Wav-e EMS training en geef jouw sportieve leven een boost. Boek vandaag nog jouw kennismakingstraining en ontdek wat Wav-e EMS voor jou kan betekenen. Bij Wav-e EMS Studios bieden wij luxe studio’s en gratis parkeergelegenheid voor onze klanten. Kom langs voor de beste EMS training in Wijchen en bereik jouw fitnessdoelen op een efficiënte en effectieve manier met Wav-e EMS training.

PERSOONLIJKE EMS TRAINING BIJ WAV-E WIJCHEN

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde persoonlijke trainers behalen we altijd het optimale resultaat met een doelmatige EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Wijchen. Tijdens de sessie wordt er geen gebruik gemaakt van gewichten, de Wav-e doet al het werk zelf. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in tegenstelling tot de traditionele fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een betekenisvol resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De personal trainers bij Wav-e in Wijchen onderzoeken de behoefte van iedere afzonderlijke klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen het accent zal liggen. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe het beste resultaat met EMS training is te behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS WIJCHEN

Ik vond dat ik wat kilo’s kwijt moest. Met alleen verandering in de voeding lukte dat niet goed. Op aanraden van mijn zoon ben ik voor een kennismaking naar Wav-e gekomen!
14 maart was daar mijn eerste training en een superprettig gesprek met Emanuel gehad.
Ik was meteen om, 6x per 4 weken trainen en het streven om in een half jaar 10 kilo af te vallen.
Ik wilde gaan voor meer en nu ruim 5 maanden verder ben ik 14,3 kilo lichter. Ik voel me goed, fit en trots. Dit komt door slechts 15 minuten trainen met fijne trainers. Plezier en nuttige adviezen staan voorop. EMS is erg leuk, werkt voor mij uitstekend! Dankjewel Emanuel, Sas en Mike!

Sonja Wagener

Ik ben nu inmiddels al ruim een half jaar aan het sporten bij Wav-e in Wijchen.
Het bevalt mij supergoed.
In een nat pak met elektroden doe je 15 minuten je oefeningen.
Dit onder goede en persoonlijke begeleiding, vaak 1 op 1, zodat er goed geluisterd wordt naar je wensen en eventuele klachten/beperkingen.
Hier wordt dan rekening mee gehouden door de oefeningen daar op aan te passen, het gevolg is dan ook merkbaar.
Mijn spieren worden sterker, herstel gaat sneller, klachten en pijntjes gaan sneller over en bovenal voel ik me fitter.
Dit is voor mij erg belangrijk, omdat ik o.a. last heb van reuma en wat andere klachten.
Daarom, en gezien mijn leeftijd (63), is dit de ideale manier van sporten.
Elke keer als ik dat natte pak weer uit heb en daar de deur uitga heb ik een lekker, voldaan gevoel!

Anette Van Aalten

Ik sport nu al een tijd met heel veel plezier wekelijks bij Wav-e studios Wijchen!
Je kunt je les zelf via een app reserveren op een tijd die voor jou uitkomt: ideaal, je zit dus nooit aan een bepaalde dag en/of tijd vast.
In slechts 15 minuten werk je met top begeleiding aan je lichaam, waarbij door de coach goed wordt gekeken of je de oefening juist uitvoert. Je bent alleen of met z’n tweeën dus er is heel veel aandacht voor je.

Méér spierkracht, fítter en mínder pijntjes. Absolute aanrader!!

Dank aan Emanuel, Sas en Mike! Jullie zijn toppers!!
De tijd vliegt razendsnel om en ik verheug me iedere week weer op de les.

Administratie Huisartsenpraktijk Beurskens

Al een aantal jaar sport ik met heel veel plezier wekelijks bij Wav-e studios Wijchen. Eerst deed ik dit naast het hardlopen, maar helaas kreeg ik daar een flinke blessure van. Om toch in beweging te blijven sport ik nu twee keer per week bij Wav-e. Ik kan dit echt merken aan mijn lijf. Mijn spierkracht neemt toe, mijn lijf wordt strakker en de kilo’s worden minder, terwijl er in mijn voeding nog behoorlijk wat te halen is…..

Tijdens elke training staat er een betrokken personal coach klaar om mij te helpen met het uitvoeren van de oefeningen. Het maakt voor mij niet uit wie ik tref, want ik vind alle coaches even fijn om mee te werken. Ze luisteren goed naar wat ik wil, geven advies en stemmen daar de training op af. Ik vind het heerlijk om lekker intensief te sporten. Na die 15 minuten staat het zweet dan ook op mijn voorhoofd en heb ik een heel voldaan gevoel!

Kortom ik ben erg blij met Wav-e studios Wijchen!!

Martine

Met top begeleiding goed kunnen werken aan het lichaam. Bij de oefeningen wordt er scherp gekeken of je de oefening precies goed doet.

Lucien van der Schaaf

ONZE OPENINGSTIJDEN

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 18:00 09:00 – 14:00 10:00 – 14:00

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.