Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e Studios
Enschede

Gronausestraat 1193
7534 AH Enschede

Je kunt bij ons gratis parkeren

06-83777711

V

KVK-nummer : 85832510
BTW-nummer : NL004154124B55

Follow us online!

BINNENKIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING IN ENSCHEDE

Op zoek naar de meest effectieve EMS training in Enschede? Ontdek de Wav-e EMS training bij Wav-e EMS Studios, dé oplossing voor saaie workouts en een nieuwe start in jouw sportroutine. Of je nu op zoek bent naar personal training, last hebt van (medische) klachten of simpelweg behoefte hebt aan vernieuwing, wij staan voor je klaar!

Boek nu jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining voor onze Wav-e EMS training in Enschede via onze handige online agenda en ervaar zelf hoe gemakkelijk en snel je resultaten zult zien met onze Wav-e EMS training in onze luxe studio. Wist je dat één Wav-e training gelijkstaat aan 3 uur krachttraining?

Bij Wav-e EMS Studios in Enschede beloven we niet alleen plezierige trainingen, maar ook dat je zo enthousiast zult worden dat je nooit meer anders wilt trainen. Ontmoet ons professionele team en werk samen met experts die je helpen jouw doelen te bereiken, of het nu gaat om afvallen, 15 minuten full body workouts of het bereiken van een fit lichaam met Wav-e EMS.

Ervaar de kracht van Wav-e EMS training in Enschede en geef jouw sportieve leven een boost. Boek vandaag nog jouw kennismakingstraining en ontdek wat Wav-e EMS voor jou kan betekenen.

PERSOONLIJKE EMS TRAINING BIJ WAV-E ENSCHEDE

Wav-e is het perspectief in doeltreffend trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde personal trainers behalen we altijd het optimale resultaat met een doelmatige EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Enschede. Tijdens de sessie wordt er geen gebruik gemaakt van gewichten, de Wav-e doet al het werk zelf. Hierdoor is er geen grote druk op gewrichten, wat in tegenstelling tot de klassieke fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een significant resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De persoonlijke trainers bij Wav-e in Enschede analyseren de behoefte van iedere individuele klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen. Samen kijken we hoe je het meest optimale resultaat met EMS training gaat behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS ENSCHEDE

Full body workout in 15 minuten. Echt top👍

Eduard Nijhuis

Top, super begeleiding,

Andre Bisschop

Super gesport. En goede begeleiding

Mirelle Vooys

ONZE OPENINGSTIJDEN

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 18:00 09:00 – 14:00 Gesloten

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.