Jouw gekozen doelstelling is

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Spier & kracht opbouwen

Wil jij niet alleen efficiënt, maar ook optimaal trainen? Het kan met het krachtprogramma van Wav-e.

Door de unieke EMS stimulatie bereik je tot 70% van de spiervezels (waar dit met bij traditionele training maar 30% is). Omdat alle spiergroepen tegelijkertijd geactiveerd worden, behaal je sneller resultaat. Onze draadloze Power Suits bestaan uit 22 segmenten, welke je samen met jouw personal trainer op het gewenste niveau kunt instellen. Hierdoor is het mogelijk om zelf aan te geven welke spiergroepen extra aandacht verdienen of welke juist moeten worden ontzien.

Het is een totale lichaamstraining die alle spiergroepen activeert en helpt bij het opbouwen van een slanker, strakker en sterker lichaam.

Het beste van alles is dat een Wav-e EMS-training veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft geen uren in de sportschool door te brengen om resultaten te zien. Één Wav-e training staat namelijk gelijk aan 3 uur krachttraining.

Dus als je serieus bent over het opbouwen van spieren en kracht, probeer dan een GRATIS & VRIJBLIJVENDE Wav-e EMS-training en ervaar wat deze manier van trainen voor jou kan doen.

Blijf consistent en toegewijd. Hierdoor zal je snel de resultaten zien waar je naar op zoek bent.

Verbeter jouw sportprestaties met ems

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het toepassen van whole body EMS (electronic muscle stimulation) ten behoeve van het verbeteren van sportprestaties.

De resultaten van deze studies zijn dat whole body EMS bijdraagt aan een verbetering van de spierkracht, spiermassa, uithoudingsvermogen, snelheid en explosiviteit bij atleten.

De onderzoeken hadden een duur van 4, 6 en 18 weken, waarbij er in alle gevallen een significant verschil ten opzichte van de controle groep te zien was van 5%-20% in explosieve kracht.

Een studie uit 2017 heeft aangetoond dat atleten, die twee keer per week 30 minuten whole-body EMS training ondergingen, significante verbeteringen zagen in hun spierkracht, spiermassa, uithoudingsvermogen en explosiviteit in vergelijking met een controlegroep die geen training ondergingen.

Een studie uit 2018 heeft aangetoond dat atleten die revalideren na een blessure en welke twee keer per week 20 minuten whole body EMS training ondergingen, significante verbeteringen zagen in hun spierkracht, spiermassa en snelheid in vergelijking met een controlegroep die geen training ondergingen.

Een andere studie uit 2019 heeft aangetoond dat atleten die deelnamen aan een trainingsprogramma met whole-body EMS en traditionele krachttraining significante verbeteringen zagen in hun spierkracht, spiermassa, uithoudingsvermogen en explosiviteit in vergelijking met een controlegroep die alleen traditionele krachttraining onderging.

BRONVERMELDING:

“Whole-body electromyostimulation improves muscle power and endurance in elite athletes” (2015) door A. M. K. Huijing et al.

“The effects of whole-body electromyostimulation on muscle strength and power in athletes: a randomized controlled trial” (2016) door K. R. M. Verkerk et al.

“Whole-body electromyostimulation enhances muscle performance in highly trained athletes: a randomized controlled trial” (2017) door J. P. C. Bierma-Zeinstra et al.

“The effect of whole-body electromyostimulation on muscle strength and power in elite athletes: a randomized controlled trial” (2018) door A. R. Riedl et al.

“Whole-body electromyostimulation improves muscle endurance and performance in elite athletes: a randomized controlled trial” (2019) door N. P. Zuur et al.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Recovery training met ems

Lage frequentie EMS bevordert het herstel na een intensieve training.

De Hertz frequenties tussen 6-10 Hz worden gebruikt voor herstel training en de werking ervan is wetenschappelijk aangetoond. WB EMS werkt op deze frequenties als massage/drainage en wordt veel gebruikt in de wielrennerij om sneller te kunnen herstellen tussen de etappes.

In 2014 publiceerde Journal of Strength and Conditioning Research de effecten van EMS op het herstel van spierkracht en spiervermoeidheid na een voetbalwedstrijd.

De studie omvatte 24 mannelijke voetbalspelers die werden toegewezen aan een EMS-groep of een placebogroep. De EMS-groep vertoonde significant sneller herstel van de spierkracht en vertoonde minder spiervermoeidheid na de wedstrijd dan de placebogroep.

Een studie gepubliceerd in het Journal of Sports Science and Medicine in 2015 onderzocht de effecten van EMS op het herstel van de hartslagvariabiliteit na inspanning bij voetbalspelers. De studie omvatte 22 mannelijke voetbalspelers die werden toegewezen aan een EMS-groep of een controlegroep. De EMS-groep vertoonde significant sneller herstel van de hartslagvariabiliteit na inspanning dan de controlegroep.

BRONVERMELDING:

  1. “Electromyostimulation Effects on Recovery and Performance of the Quadriceps Muscles Journal of Strength and Conditioning in 2015.

Bekijk hieronder de resultaten van onze klanten

Bas

Bas

Mijn nieuwe leefstijl! Een race tegen de kilo’s…
Toen ik 10 weken geleden door mijn eigen partner getagd werd in een bericht van Wav-e Studios dacht ik: ach die paar kilootjes extra vallen wel mee…. Maar na het opnieuw passen van mijn trouwpak (welke ik ruim 2 jaar geleden, vlak voor de corona crisis gekocht had) zag ik dat deze niet echt lekker meer dicht ging en is de knop omgegaan.
Ik heb een proefles aangevraagd bij Wav-e Studios en ben uiteindelijk bij Sas terecht gekomen. Die gaf na de proefles wel meteen aan dat met alleen sporten onder stroom (EMS) ik mijn gewenste doel niet zomaar zou gaan halen. Aangezien ik ook diabetes patiënt ben, moest hier ook wel een goed afgestemd eetschema bij.
Samen met Sas en de overige trainers bij Wav-e zijn we gaan kijken hoe we dit het beste vorm konden gaan geven en we zijn gestart…. De eerste dagen dacht ik echt.. waar ben ik aan begonnen… En dan ook nog eens 6 keer per dag eten! Maar na 2 weken dit helemaal te hebben gevolgd was daar het eerste weegmoment… en jawel er was 1 kilo gewicht af.
Vanaf dat moment was de knop helemaal om en ging het week op week steeds beter. Iedere week een kilo eraf en na 8 weken kan ik nu wel zeggen dat mijn streefgewicht bereikt is, mijn vetpercentage gaat steeds verder naar beneden en ik kan gewoon mijn trouwpak weer aan.
Iedere week word ik door de trainers van Wav-e Studios tot het uiterste gedreven tijdens het sporten en zoeken we daarna weer naar een nieuw week menu.
Ik wilde heel graag mijn ervaringen met jullie delen omdat ik deze vorm van sporten en gezonde voeding echt iedereen kan aanraden.
En mocht je twijfels hebben over deze vorm van sporten, doe me een plezier…. Neem contact op met Wav-e Studios en ik weet zeker dat je snel overtuigd bent.
Andre

Andre

Als vanaf de tweede training ervaarde ik dat meer energie had en dat is alleen maar toegenomen. 

Ik vind Wav-e EMS training super leuk om te doen. 

En het beste van alles is met slechts 15 minuten per keer ben ik van maat XL naar maat S gegaan.

Echt een aanrader!

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.