Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e Studios
Maastricht

Ambyerstraat Noord 5A
6225 EA Maastricht

043-3272844

V

KVK-nummer: 65123050

BTW-nummer: NL001826568B36

Follow us online!

BINNENKIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING IN MAASTRICHT

Ontdek de beste EMS training in Maastricht bij Wav-e Studios.

Op zoek naar effectieve EMS training in Maastricht? Bij Wav-e Studios bieden we hoogwaardige EMS trainingen die je helpen om snel resultaten te behalen. Of je nu wilt afvallen, op zoek bent naar personal training of gewoon je sportroutine wilt vernieuwen, onze Wav-e EMS training is de oplossing voor jou.

Met onze 15 minuten durende full body workouts, ervaar je een intensieve training die gelijk staat aan 3 uur krachttraining. Onze luxe studio biedt de perfecte omgeving om het meeste uit je training te halen. Bij Wav-e Studios combineren we geavanceerde technologie met professionele begeleiding, zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

Wacht niet langer! Profiteer nu van deze kans en boek jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining voor onze Wav-e EMS training in Maastricht via onze handige online agenda. Ontdek zelf hoe gemakkelijk en snel je resultaten zult zien en ervaar de voordelen van Wav-e EMS training.

Bij Wav-e Studios garanderen we niet alleen plezier tijdens de training, maar ook een nieuwe passie voor fitness. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren, wij zijn er om je te begeleiden.

Ervaar de kracht van EMS training bij Wav-e Studios en geef jouw sportieve leven een boost. Boek vandaag nog jouw kennismakingstraining en ontdek wat Wav-e EMS voor jou kan betekenen. Bereik jouw fitnessdoelen op een efficiënte en effectieve manier met Wav-e EMS training in Maastricht.

PERSONAL EMS TRAINING BIJ WAV-E MAASTRICHT

Wav-e is het perspectief in effectief trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde persoonlijke trainers halen we altijd het hoogste resultaat met een doeltreffende EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Maastricht. Tijdens de training maken we geen gebruik van gewichten, aangezien de Wav-e het werk doet. Hierdoor is er geen grote druk op gewrichten, wat in tegenstelling tot de klassieke fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een significant resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De persoonlijke trainers bij Wav-e in Maastricht analyseren de behoefte van iedere individuele klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe het beste resultaat met EMS training is te behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS MAASTRICHT

Geweldige sportclub voor EMS trainingen van 15 minuten!

Nic Muijtjens

Fijne sportschool
Goede begeleiding👍🏻💪🏻

Patricia Esten

Gratis proefles, duidelijke uitleg en prima training!

Wim van den Hof

Top EMS studio

Eugenie Smits-Slenter

ONZE OPENINGSTIJDEN

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 17:00 08:30 – 12:30 08:30 – 12:30

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.