Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e Studios Wijk bij Duurstede

Van Egmondplein 24D
3961 CZ Wijk bij Duurstede

Je kunt bij ons gratis parkeren

 0343 – 20 20 18

Follow us online!

BINNEN KIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING IN WIJK BIJ DUURSTEDE

Ben je op zoek naar een effectieve EMS training in Wijk bij Duurstede? Ontdek dan de beste EMS training bij Wav-e Studios! Wij bieden hoogwaardige Wav-e EMS trainingen die snel resultaten opleveren, of je nu wilt afvallen, op zoek bent naar personal training of je sportroutine wilt vernieuwen.

Onze 15 minuten durende full body workouts zijn intensief en staan gelijk aan 3 uur krachttraining. In onze luxe studio bieden wij de perfecte omgeving om het meeste uit je training te halen. Bij Wav-e Studios combineren wij geavanceerde technologie met professionele begeleiding, zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

Bovendien is er gratis parkeergelegenheid bij de Albert Heijn in de buurt. Bij Wav-e Studios garanderen wij niet alleen plezier tijdens de training, maar ook een nieuwe passie voor fitness. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Boek nu jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining voor onze Wav-e EMS training in Wijk bij Duurstede via onze handige online agenda. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en snel je resultaten zult zien en ontdek de voordelen van Wav-e EMS training.

Ervaar de kracht van EMS training bij Wav-e Studios en geef jouw sportieve leven een boost. Bereik jouw fitnessdoelen op een efficiënte en effectieve manier met Wav-e EMS training in Wijk bij Duurstede.

PERSONAL EMS TRAINING BIJ WAV-E FOR LADIES WIJK BIJ DUURSTEDE

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Samen met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde persoonlijke trainers behalen we altijd het hoogste resultaat met een doeltreffende EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Wijk Bij Duurstede. Tijdens de training maken we geen gebruik van gewichten, aangezien de Wav-e het werk doet. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in verschil met de traditionele fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een significant resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De personal trainers bij Wav-e in Wijk Bij Duurstede analyseren de behoefte van iedere afzonderlijke klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen het accent zal liggen. Samen kijken we hoe je het meest optimale resultaat met EMS training gaat behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS WIJK BIJ DUURSTEDE

Ik sport nu ruim een jaar bij Wav-e Studios WBD en voel mij merkbaar sterker en fitter. Het is goed voor de spierontwikkeling en motiveert mij ook tot een algehele gezondere levensstijl. Het is een pittige, intensieve work-Out van 15 minuten, waarna ik een voldaan gevoel heb. Daarnaast is de sfeer hartstikke leuk! Een aanrader dus.

Simone

Wav-e heeft mij in beweging gebracht. Daar waar ik niet wist waar ik de tijd voor sporten vandaan moest halen. Begon ik met 15 minuten per week bij Lilian en haar super team! Mijn spieropbouw moest echt van zeer laag beginnen en heeft zich en mijn lichaam echt sterker gemaakt. Lichamelijke klachten werden minder en bewegen werdt makkelijker. Als ik een keer met mijn sportziel onder mijn arm kwam aanzetten, kletsten we het kwartier al sportend door. En ben je toch blij dat je het toch kan afvinken. Daarintegen, meestal vond ik het wel gewoon een feestje.
Ik kan het aanraden. Voor degene die tijd te kort hebben. Voor de gene die echt hard aan hun spier opbouw willen werken. Voor degene met lichamelijke klachten. Voor degene die weer lekker in hun lijf willen zitten.
Geef jezelf minstens dat half jaar cadeau!
Pauline Markies

Ik ben nu meer dan een jaar bezig met Wav-e en ik ben nog steeds verbaasd dat je met maar 15 minuten per week zoveel resultaat kunt behalen! Ik merkte al snel dat mijn spieren sterker werden en zag dat er meer “lijn” in mijn benen kwam. Mijn lijf is wat beperkt waardoor ik veel sporten niet kan/mag maar omdat Wav-e zonder extra gewrichtsbelasting is, kan ik zonder problemen trainen én ik heb er baat bij. En wat handig is: de intensiteit kan per spiergroep en per les aangepast worden.
Je traint met maximaal 2 personen tegelijk, er wordt goed ingespeeld op eventuele (kleine) lichamelijke beperkingen en via de app kun je zelf je lessen inplannen of verplaatsen. En niet geheel onbelangrijk: de lessen zijn ook nog eens gezellig 😉
Nienke Naafs

Een hele fijne manier om te sporten. Door mijn fibromyalgie heb ik vaak last van mijn rug. Wav-e maakt niet alleen mijn lichaam sterker maar ook mijn spieren een stuk losser. Dit vermindert de dagelijkse pijn. De leuke trainingen zijn een kers op de taart! Echt een aanrader dus!

Linda Hennevelt

Sinds September sport ik nu bij Wav-e en ik heb het enorm naar mijn zin. Na mijn zwangerschap heeft het even geduurd voor ik het sporten weer ging oppakken en ik ben best een tijd bezig geweest om een manier te vinden die bij mij past. Ik ben blij dat ik de manier gevonden heb wat voor mij werkt! De trainingen zijn intensief en onder fijne begeleiding. Na een maand sporten voelde ik de eerste veranderingen al, sterkere spieren een beter uithoudingsvermogen en kleding die los ging zitten. Nu na een half jaar sporten en het volgen van een dieet sta ik versteld van de resultaten!

Eva van Dam

Mijn naam is Linda en ben 52 jaar. Ik heb al jaren last van Fibromyalgie. Chronische pijn in de spieren en bindweefsel. Voor veel mensen onbekend en voor veel artsen iets waar ze weinig over weten.

Sporten was voor mij een vicieuze cirkel. Ik had elke dag al pijn in mijn spieren en als ik dan gesport had, dan was het nog vele malen erger. Dan is sporten gewoon geen fijne beleving.

Tot ik bijna 3 jaar geleden een advertentie in de krant zag staan van Wav-e Studios in Wijk bij Duurstede. Daar werd een EMS training gegeven en daar stond ook bij dat dit een gunstig effect had op fybromyalgie patiënten. Ik dacht gelijk, proberen!

We zijn nu bijna 3 jaar verder en probeer 1x in de week mijn natte pak aan te doen en daarover een soort surfpak te trekken, dat aangesloten wordt op een systeem en zodoende regelmatige, elektrische  stimulaties te krijgen en daarbij met de coach oefeningen te doen.

Ik gaf vooral bij de coach aan dat ik dit niet deed om een prachtig, strak lijf te krijgen, maar vooral om oefeningen te doen die goed voor mijn lichaam aanvoelen. Rekken en strekken en zo nu en dan wat krachtoefeningen.

Ik merk echt dat mijn spieren minder verkrampt aanvoelen daarna. Ik ben vorig jaar om persoonlijke omstandigheden 3 maanden niet geweest, maar merkte echt verschil!

Ik ben weer begonnen, zodra het kon en heb nu duidelijk verschil kunnen voelen met en zonder de EMS training. Over zal het niet gaan, maar de trainingen geven mij wekelijks wel een beter gevoel in mijn lijf en zeker minder pijn.

Een aanraden wat mij betreft!

Linda de Veen

ONZE OPENINGSTIJDEN

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Gesloten16:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:00 09:00 – 13:30 Gesloten

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.