MEEST GESTELDE VRAGEN

Wav-e Studios #FITIN15MINUTEN

GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Meest gestelde vragen

#FITIN15MINUTEN

GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Meest gestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te zien!

Wat houdt de Hoge Intensiteit Interval Training (HIIT) van Wav-e in?

EMS trainingen zijn zeer effectief en zorgen er in een korte tijd voor dat jij resultaten behaalt! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of wanneer je last hebt van reumatische klachten. EMS training staat voor Electric Muscle Stimulation, een revolutionaire techniek waarmee je alle spiergroepen tegelijkertijd traint.  Een EMS training is veel effectiever dan bijvoorbeeld een gewone fitness training.

Waarin verschilt de Wav-e met andere aanbieders?

De Wav-e is een innovatief draadloos systeem wat ervoor zorgt dat je volledige vrijheid ervaart tijdens de trainingssessie. Het is mogelijk om binnen een straal van 10 meter van het bedieningspaneel vrij te trainen door middel van de draadloze connectie met de Wav-e console.

 

Daarnaast is het mogelijk om gezamenlijk te trainen op hetzelfde console, maar wel 2 onafhankelijke trainingsprogramma’s te selecteren en deze ook op de gewenste trainingsintensiteit per persoon in te stellen. Dit zorgt ervoor dat de training per persoon geoptimaliseerd wordt waardoor trainen met de Wav-e uiterst efficiënt en effectief is.

Wie kan gebruikmaken van de Wav-e?

Alle mensen die fit willen blijven vanaf 16 tot 90 jaar, sporters en niet-sporters en diegenen die geen tijd kunnen vinden voor fysieke activiteiten en/of om naar een fitnesscentrum te gaan.

Hoeveel tijd bespaar ik door te trainen met de Wav-e?

Doordat er niet langer dan 15 minuten per week getraind wordt bespaar je zeer veel tijd in vergelijking met conventionele trainingsmethodes. Voor conventionele trainingsmethodes heb je ongeveer – inclusief warming-up – 1 tot 1,5 uur nodig. Daarnaast dien je dit voor aanzienlijk resultaat 2 tot 3 keer per week te herhalen. In de hedendaagse samenleving is dit voor veel mensen niet meer op te brengen. Tijd is kostbaar. Door te trainen met Wav-e bespaar je veel tijd, maar behaal je wel dezelfde of zelfs betere resultaten, in vergelijking met conventionele trainingsmethodes.

Doet trainen met de Wav-e pijn?

Nee, de Wav-e stimulatie doet geen pijn. In een vroeg stadium, waar de intensiteit nog laag is, voel je een tintelend gevoel.

Moet ik voor altijd met de Wav-e blijven trainen?

Standvastigheid garandeert resultaten. Zoals met elk type training kunnen er periodes van rust afgewisseld worden met periodes van verhoogde trainingen.

VRAAG JOUW GRATIS EMS KENNISMAKINGSTRAINING AAN!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Privacyverklaring
Website door: